Diskuse

Dvě rány pro ruskou kosmonautiku

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Kosmonautika, jako cokoli jiného, technického, nemůže být 100% bez závad.

Bylo už dost tragédií, při kterých zemřeli lidé, také toto jsou spíše jen nedůležité maličkosti, které ale mnohým působí škodolibou radost.

Apollo 13.

0 0
možnosti

Nevíte o čem plácáte. Ruská kosmonautika má aktuálně velké problémy ... množství odložených startů a havárií za poslední 3 roky je vysoce nadprůměrné i na ruské poměry.

Jděte si psát o stíhačce SU-25 nebo pirátovi Lacinovi a vynechte témata, o kterých víte velké kulové.

5 1
možnosti

Pojistné poplatky za satelity vynášené ruskými raketami dále porostou ... asi do nebes. Konkurence musí radostí skákat do stropu.

0 0
možnosti
Foto

Za to můžou USA a CIA.

A možná že se tu projevily stinné stránky pohonu raket alkoholem a peroxidem vodíku. ;-D

3 0
možnosti

J70a37n 33H59l14e22d67í71k

16. 5. 2015 10:13

tohle Rusákům naprosto nevadí,  hlavní u nich jsou jaderné zbraně, bojové chemické látky, tanky, děla, ponorky  milion oddaných mužiků ve zbrani,--  takové zbytečnosti, které nevedou k úspěšnému osvobození cizího území, jako je lékařství, věda, umění, vzdělání -- je zcela zbytečná buržoazní nástavba, sloužící americkému imperialismu a německému revanšismu

4 1
možnosti

No jen jim můžeme popřát, ať se Rusům podaří ty nešťastné okolnosti všech událostí odhalit a vysvětlit a do další budoucnosti jejich kosmického výzkumu se jim tak mohli vyvarovat a závady odstranit !! Molodci Vy prijechali v kosmos ?? A co k tomu řekne p. Remek ??

0 0
možnosti